Sommerens indkøb af vintage tekstiler

Ferie er for mig at tæt forbundet med tekstiler, med at sy, strikke og hækle

Tekstilerne fylder meget i mit sommerland. Det er sommertøj, loppefund og vintage tekstiler.

Det er at sy, strikke og hækle  i bilen, i haven, ved badesøen, ved kortspillet om aftenen.

I år bliver det også til undervisning i et skønsomt sommer-dogme-kalender-virvar.

Jeg har nogle af mine faste ‘under vingen’ børne-eleverDe er på plads i vores eget rolige tempo. (Hvad ‘under vingen er? Det er mit unikke tilbud til børn, der har brug for lidt solo-voksen-kreatid. Jeg er ved at skrive om det tilbud, men kan du ikke vente så send mig en mail)

Og så er der de voksne, hvem kan, hvornår og hvem vil hvad?

Jeg ved, at onsdag 3. juli kl.18.30 er jeg med Knitting Bee på Ingolfs Kaffebar, hvor vi strikker på det fælles tæppe til foreningen Bybi.

Resten af tiden de to kommende uger tryller jeg elever ind, i takt med at resten af sommervirvaret falder på på plads.

 Kickstarte din feriesæsonen med at sy, stikke eller hækle.

Indtil videre ved jeg, at jeg skal undervise i at hækle blondekraver – det bliver i næste uge.

Line skal lærtil at lette arbejdsgangene, når man syr og lære at ændre lidt på færdige mønstre. Det bliver lidt nostalgisk, for det er indenfor mit speciale-område; børnetøj med vægt på drengebukser. Line er allerede en haj til at sy bla bukser, men nu er det tid til at lære smutveje.

Har du lyst til at komme til SkønVirke og lære noget og allerede har sat din kalender på  sommerferie-mode? Så send en besked til mig eller ring til mig på 26 27 41 23, så finder vi på noget.