Kære du der følger med her og kære mig, der trænger til at få ilt.

ødegården.skønvirke

Det er en måned siden at jeg lukkede SkønVirkes lokale. Det var for småt, for dyrt og for koldt, så det kunne aldrig blive den virksomhed som jeg gerne vil bygge op.

Alligevel har jeg grædt mange tårer over det, for lokalet gav ilt til mine drømme og gav mig energi, så jeg har været lidt fortabt de sidste måneder. Nej! Jeg vil give mig selv den ilt, det er at være helt ærlig; jeg har følt mig rigtig fortabt.

Hvad nu med mine drømme? Lever SkønVirke? Hvordan kommer jeg nu i gang? Og så er der også lige det, at jeg stort set ikke har tjent noget; det gør ondt i hele familiens økonomi.

Det er sådan med mig at jeg tidligere har  haft en alvorlig stressrelateret depression, og efter den er der kontant afregning; når jeg går den forkerte vej i mit liv, så bliver jeg rigtig skidt. Det er der jeg er nu, eller der jeg var til denne weekend.

I sidste uge til Knitting Bee mødte jeg Sanne Otilia, hun laver blandt andet karriererådgivning for selvstændige! Det blev en aften hvor jeg kluklo igen og igen! Velvidende at det var lige Sanne jeg trængte til at møde! Der blev vandet et par frø, der har været gemt væk.

Denne weekend har jeg haft tid med hele familien og tid nok til at tage til ødegården. Det var som at komme på retræte – som den blideste balsam, der lagde sig på min sjæl og gik i gang med heale mig.

skønvirke skitser

Så kom der tanker og ideer, og biblioteket , som blandt andet består af børnebøger fra 1920 og af en indbundet samling af et dameblad fra 1924, blev nærstuderet.

Jeg har nu 3 gode ideer jeg vil arbejde videre med  i SkønVirke regi. Og det i sig selv er en gave som gør underværker for mit velbefindende!

I dag har jeg min ynglingskjole på, kæmpe blomster i håret og et silkesjal om skuldrene. Jeg har lavet kaffe og har et dejligt brød i ovnen, hører Debussy og har tændt sterinlys.

På to-do-listen i dag er :

  • It opgaver, der er som detektiv lege, sjove og nørdede og som giver indtjening.
  • Tilskæring og syning – af noget som skal blive en e-bog.

De to ting skulle gerne give mig luft til at ordne lidt andre elementer i mit liv.

Så er det skrevet! Det var jo ikke så svært og der var vel ingen grund til at være bange for at fortælle, hvorfor der har været så stille omkring SkønVirke.

Nu vil jeg skabe mig en smuk dag med indhold, der gør mig glad og håber at du vil gøre det samme.