Syskole – lær at sy

Lær at sy det tøj, du drømmer om

I foråret 2015 kan du lære at sy børnetøj på  i Hillerød i Salto-familieaktivitetshuset, med mig som lærer.

At sy børnetøj

At lave tøj til børn er en stor fornøjelse. Det går hurtigt og man kan virkelig nyde resultatet af ens arbejde, når børnene har det på.

Jeg har stor erfaring i at sy børnetøj, jeg har især mange mønstre på bukser med lommer – det plejer at være et sikkert hit hos modtagerne. Er du mere ambitiøs har jeg også erfaring med at sy fx jakker og flyverdragter!

Sy knapper i

Nederdele

At sy nederdele er en klassiker i mit univers og jeg elsker at få detaljer med, som fx foer og knappen bag lynlåsen.

Her er det er sommernederdel jeg har syet noget lækkert mønstret stof (fra Malika og Rosa) og med detaljer med både velour bånd og blonder. Det har også et rødt foer, som giver et ekstra elegant strejft.

Knappen er fik jeg af en 9 årig dreng, der samler på knapper – det var noget af en æresbevisning!

Påsyet detalje